Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Fjolla Skeja

8:30-17:15 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Te interesuarat te lajmerohen ne numrin 049700485 e kam urgjent, kane perparesi lagjes Dragodan,Tophane

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8:30-17:15
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti