Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Aza Mustafa

4 deri 8 orë/ditë 6 vite eksperiencë

Jam shum e pergjegjshme she korrekte ne punen qe mbaj.e sinqert dhe kerkoj sinqeritet.fjalor shum te pasur dhe kjo eshte shum me rendesi

Detale Profili

  • 6 vite eksperiencë
  • orari: 4 deri 8
  • Pagesa: 220 e mbi Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë