Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Lendita Buqaj

9 orë/ditë 5 vite eksperiencë

Punoj kujdestare per femije ne shtepin time kam pervoj 5 vite si edukatore.Detale Profili

 • Femër
 • 5 vite eksperiencë
 • 9 orë / ditë
 • Pagesa: 150
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme

/komuniteti