Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Ela Laski

06.00-20.00 orë/ditë 10 vite eksperiencë

Kerkohet nje Kujdestare per ne SVIZERR vetum zonje me provoj +41 78 402 78 69

Detale Profili

  • 10 vite eksperiencë
  • orari: 06.00-20.00
  • Pagesa: Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë