Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Igballe Berisha

8.00.4.00 orë/ditë 16 vite eksperiencë

Urgjentisjht kerkoj pun si kujdestare e fmive ose ndoni plak qe ka nevoj per ndimse ne punt e shpij jam nan e dy vemve ose ndoni furr buke si ndimseDetale Profili

 • Femër
 • 16 vite eksperiencë
 • 8.00.4.00 orë / ditë
 • Pagesa: 220
 • Transporti nga ana ime
 • E pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 17 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Kryqi i kuq/Ndihma parë
 • Fakulteti
 • Tjera

/komuniteti