Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Abnesa Fana (0)

8 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj pune si kujdestare per femije kam pervoj 3vjeqare.Ketë pune e bej me mjaft perkushtim dhe pergjegjesi.Nr.im kontaktuea eshte 049222598Detale Profili

  • Femër
  • 3 vite eksperiencë
  • 8 orë / ditë
  • Pagesa: 200
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme
  • Fakulteti

/komuniteti