Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Gj S

Sipas marreveshjes orë/ditë

Kerkoj kujdestare urgjent per vajzen 3 vjet e gjysme dhe te me ndihmoje ne punet e shtepise .

Detale Profili

  • orari: Sipas marreveshjes
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë