Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

vlora k.

24 ore orë/ditë 4 vite eksperiencë

Kerkoj nje grua/kujdestare rreth te 50-ave qe nuk ka femije dhe obligime per kujdes te nje vajze te rritur. Kujdestarja duhet te jetoj me vajzen dhe te gatuaj dhe pastroj. Te interesuarat te lajmerohen ne 044 233 742

Detale Profili

  • 4 vite eksperiencë
  • orari: 24 ore
  • Pagesa: Me marreveshje Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë