Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Edona Racaj

8 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkojm Kujdestare per vajzen 2vjet. Ne zürich 0766830709

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 8
  • Pagesa: 400-500 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti