Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Ferizaj Kërkoj kujdestare

Mimoza D

. orë/ditë

Kerkoj kujdestare per 3 femije dhe mirembajtje ne banese, ju lutemi me kontaktoni.

Detale Profili

  • orari: .
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

/komuniteti