Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Albiosa Gashi (18)

8 orë/ditë 1 vit eksperiencë

e dashur me femijet , perkushtim te plot ndaj tyre ,Detale Profili

  • Femër
  • 1 vit eksperiencë
  • 8 orë / ditë
  • Pagesa: 250
  • Transporti nga ana juaj
  • E pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti