Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Jola Jolina

24 orë/ditë

Kerkojm nje Femen te Kujdeshëm per Kujdestarin e Vajzes ton. Jetojm ne Zürich, pasi vajza e ka moshen ku deshiron shum te loz me atë mosha preferume e Kujdestares eshte nga 20-30. Per informata me te holsishme mund te na kontaktoni ne +41 786413050. Pasi jam angazhuar shum me pun do ju pergjigjet Burri.

Detale Profili

  • orari: 24
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë