Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Antigona Sahiti (30)

8 orë/ditë 4 vite eksperiencë

Kerkoj pune kujdestare per femije kam pervoje pune 4 viteDetale Profili

  • Femër
  • 4 vite eksperiencë
  • 8 orë / ditë
  • Pagesa: Sipas marreveshjes
  • Transporti nga ana ime
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Edukimi dhe kualifikimet

  • Kryqi i kuq/Ndihma parë

/komuniteti