Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Rona Selmani

09:00-17:00 orë/ditë

E pergjegjshme, e kujdsshme dhe e dashur me femijen

Detale Profili

  • orari: 09:00-17:00
  • Pagesa: 250 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti