Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Ilire Buza

8 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj nje ndihmese per shtepi tri here ne jave. Orari 8.00 - 16.00. Nr. 045509001

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 8
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti