Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Arta Ymeri

7:30-17:00 orë/ditë 4 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per djalin tim 10 muajsh. Kujdestarja duhet te je e qete e kujdeshme dhe e gatshme te pergatise ushqimin per femiun poashtu edhe te pastroj shtepine.

Detale Profili

  • 4 vite eksperiencë
  • orari: 7:30-17:00
  • Pagesa: Me marreveshje Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti