Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Mitrovicë Jam kujdestare

Hajrije Gashi (0)

8 orë/ditë 15 vite eksperiencë

No comentDetale Profili

 • Femër
 • 15 vite eksperiencë
 • 8 orë / ditë
 • Pagesa: Sipas marveshjes
 • Transporti nga ana ime
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Kryqi i kuq/Ndihma parë

/komuniteti