Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Hajrie Gashi (44)

8 ore orë/ditë 15 vite eksperiencë

Kam eksperience pune me femijet .Detale Profili

 • Femër
 • 15 vite eksperiencë
 • 8 ore orë / ditë
 • Pagesa: Sipas marreveshjes
 • Transporti nga ana ime
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme

/komuniteti