Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Ana Velija

9-13 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj mesuese per dy femije.Femijet jan ne klase te dyte dhe trete.Te kete te kryer pedagogjin dhe pervoj.

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 9-13
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti