Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Vera Hoxha

8:00-17:00 orë/ditë 4 vite eksperiencë

Kerkojme kujdestare per femiun tone 10 muajsh. Te interesuaret le te na kontaktojne.

Detale Profili

  • 4 vite eksperiencë
  • orari: 8:00-17:00
  • Pagesa: 250 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti