Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Sadia B.........

Me dite orë/ditë 5 vite eksperiencë

Kam pervoj per mirmbajtje te banesave , shtepive nese eshte nevoja punoi edhe me dite sa te keni nevoj kontakto 044776532Detale Profili

 • Femër
 • 5 vite eksperiencë
 • Me dite orë / ditë
 • Pagesa: Me marrveshje
 • Transporti nga ana ime
 • E pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Kryqi i kuq/Ndihma parë
 • Fakulteti
 • Tjera

/komuniteti