Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tetovë Kërkoj kujdestare

Xhevahir Neziri

sipas mareveshjes orë/ditë

Kerkoj kujdestare nga Maqedonia per ne Zvicer per perkujdesjen e dy vajzave 6 dhe 3 vjecare. Kujdestarja duhet te kete pervoje pune. kontakt telefoni 0041788206333

Detale Profili

  • orari: sipas mareveshjes
  • Pagesa: sipas mareveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti