Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Pogradec Jam kujdestare

Renada Yskollari (27)

8-10 ore /dite orë/ditë 4 vite eksperiencë

Jam 27 vjec nga Shqiperia. Kerkoj te punesohem ne nje familje te rregullt ne Gjermani si kujdestare per femijet . Jam e dashur dhe e paster. Kam eksperince me femijet dhe e bej kete pune me kenaqesi. Siguriajt qe ndihmoj dhe me pastrimin e shtepise . Ju lutem me kontaktoni !Detale Profili

 • Femër
 • 4 vite eksperiencë
 • 8-10 ore /dite orë / ditë
 • Pagesa: -
 • Transporti nga ana juaj
 • E pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 3 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

/komuniteti