Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Donika Gj

7:30-16:30 orë/ditë

Kerkoj kujdestare me pervoje pune per femiun 6 muajsh. Referenca nga punedhenesi paraprak eshte obligative. Duhani nuk lejohet. Kontakti 045 200 977

Detale Profili

  • orari: 7:30-16:30
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti