Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Sadia B.........

Me marrveshje orë/ditë 10 vite eksperiencë

Jam nga Prishtina me pervoj si per kujdestare te femijve ashtu edhe per mirmbajtje te banesave (shtepive) kontakto ne 0447765322 flm ju mirepres se edhe vet jam nene !!!Detale Profili

 • Femër
 • 10 vite eksperiencë
 • Me marrveshje orë / ditë
 • Pagesa: Me marrveshje
 • Transporti nga ana ime
 • E pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Fakulteti
 • Tjera

/komuniteti