Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Vushtrri Kërkoj kujdestare

Getoare Ramadani

6 orë/ditë

Të jetë e përgjegjëshme, nuk do te mirret me punet e shtepise dhe asgje tjeter pos djalit.

Detale Profili

  • orari: 6
  • Pagesa: E diskutueshme Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti