Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Nita Zena

09:00-13:00 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj kujdestare per femijun 8 vjec. Orari i punes eshte prej 09:00-13:00. Gjate kesaj kohe merret edhe me punet e shtepise. Per detaje tjera me kontaktoni.

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 09:00-13:00
  • Pagesa: Diskutohet Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti