Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Shtime Jam kujdestare

Jehona Sadiki (26)

8-10 orë/ditë 4 vite eksperiencë

Tung, jam Jehona nga Shtimja, e diplomuar ne mjeksi te pergjitshme, 4 vite pervoje pune me femije.kerkoj pune vetem te shtuneve dhe te dieleve.Detale Profili

  • Femër
  • 4 vite eksperiencë
  • 8-10 orë / ditë
  • Pagesa: marreveshje
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti