Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Mimoza B

8 ore orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per femijen tim te interesuarat te laj ne 044 140 427

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 8 ore
  • Pagesa: Me marrveshje Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti