Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Albana Hoxha

8-16 prej te henes deri te shtunen orë/ditë

Kujdesi ndaj femijeve , Pregaditja e ushqimit te femijeve, Pastrimi i shtepise Banimi yne eshte ne lagjen \\\"marigona rezidenc\\\"

Detale Profili

  • orari: 8-16 prej te henes deri te shtunen
  • Pagesa: 300 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti