Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Saranda Mali

9 ore max. orë/ditë

djali eshte ne klasen e pare, dhe ka nevoj qe te behet gati per shkoll dhe te mirret nga shkolla. shkolla eshte shum afer shpis 10 min larg. mesimi i fillon prej 13:00-16:30. orari do te jete per fillim nje jave paradite dhe nje jave mbasdite.

Detale Profili

  • orari: 9 ore max.
  • Pagesa: 150 euro Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti