Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Suhareke Kërkoj kujdestare

Egxon Gashi

7 orë/ditë 4 vite eksperiencë

Kerkoj nje edukatore ne zvicerr nga shqiperia ose maqedonia +41765074222

Detale Profili

  • 4 vite eksperiencë
  • orari: 7
  • Pagesa: 00 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti