Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Shkup Jam kujdestare

A M (0)

orë/ditë 7 vite eksperiencë

Kujdesem per fëmi në Zvicër dhe Gjermani. Tel 0038977428127 viberDetale Profili

 • Femër
 • 7 vite eksperiencë
 • orë / ditë
 • Pagesa:
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 3 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla