Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Blerta D

10:12e30 orë/ditë

Kerkoj nje kujdestare/edukatore-studente ta ndihmoj djalin tim 9 vjeqar me detyra dhe mesime.

Detale Profili

  • orari: 10:12e30
  • Pagesa: Me marreveshje Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti