Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Vlora Qorolli

8-12 orë/ditë 10 vite eksperiencë

Kerkoje kujdestare per djalin e vogel , fillimisht nga 4 ore pastaj nga 8. 100 euro pagesa per 4 ore pastaj 200 per 8 ore.

Detale Profili

  • 10 vite eksperiencë
  • orari: 8-12
  • Pagesa: 100 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti