Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Edona Selimi

sipas nevojes orë/ditë

Kerkoje nje ndihmese per mirembajtje te baneses dhe kujdestari te femijeve (kujdestaria per femijet vetem sipas nevojes) me mundesi te kompenzimit ne banim pa pagese ne banesen tjeter qe posedojme. Banesa ndohet ne hymjen e njejte ku banojme edhe ne vet. Mirembajtja e baneses: 3 here ne jave dhe perkujdesja per femijet vetem sipas nevojes (sepse femijet shkojne ne shkolle/kopsht). Te interesuarat te lajmerohen ne 049 700 018

Detale Profili

  • orari: sipas nevojes
  • Pagesa: me kompenzim Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë