Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Pranvera Z

8-15 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj nje grua per mirembajtje te shtepise dhe kujdes ditor te nje femiju 9 vjecar.

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8-15
  • Pagesa: Me marreveshje Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti