Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjilan Kërkoj kujdestare

Fitore L

3-5 dit orë/ditë

Kerkoj kujdestare per vajzen time 4 vjeqare, jetojme ne zvicerr. Per mashum info : +41763920447

Detale Profili

  • orari: 3-5 dit
  • Pagesa: Sipas marveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti