Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Shuki Gadhi (36)

8 ore orë/ditë 17 vite eksperiencë

Kerkoj pune si kujdesrare ne zvicerr posedoj passaport boshnhake te interesuarit mun te lajm nr viber 0038649401073 ose ne tel 0038766169488 ju mirpresim vetem prinder seriozDetale Profili

  • Femër
  • 17 vite eksperiencë
  • 8 ore orë / ditë
  • Pagesa: Sipas marrveshjes
  • Transporti nga ana juaj
  • E pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

  • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)

Edukimi dhe kualifikimet

  • Tjera

/komuniteti