Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Preshevë Kërkoj kujdestare

Sevi Sacipi

2 ndrrime orë/ditë 2 vite eksperiencë

Mundeni mu lajmru te nr

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 2 ndrrime
  • Pagesa: 500 fr Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti