Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Valbona Berisha

8ore orë/ditë

Me vyn nje kujdestare te jet e sinqert

Detale Profili

  • orari: 8ore
  • Pagesa: Sipas marrveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti