Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

E A

8:30 16:30 orë/ditë

Me nevoitet te mirembaj shtepine dhe te hekuros Vendi- Hajvali

Detale Profili

  • orari: 8:30 16:30
  • Pagesa: 200 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti