Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Sadije Gimolli

5 or ne dit orë/ditë

Kerkojm nje kujdestare per vajzat tona ne zvicerr orari i punes 5 or ofrojm banin dhe kushte shum te mira pagesa 600 frnga ne muaj dhe pages e udhtimit +41762338704

Detale Profili

  • orari: 5 or ne dit
  • Pagesa: 600 Franga Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

/komuniteti