Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Elbasan Jam kujdestare

Antometa Petroshi (23)

8 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Besoj qe do ngeleni te kenaqur preso lajme nga ju flmDetale Profili

  • Femër
  • 1 vit eksperiencë
  • 8 orë / ditë
  • Pagesa: 600
  • Transporti nga ana juaj
  • E pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Hekuros

Edukimi dhe kualifikimet

  • Kryqi i kuq/Ndihma parë

/komuniteti