Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Kërkoj kujdestare

Lola Lola

8-10 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Jam e interesuar te punoj babysitter

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 8-10
  • Pagesa: 500-600 franga Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

/komuniteti