Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjilan Kërkoj kujdestare

Besarta CH Krasniqi

I ndryshueshem orë/ditë

Mosha e deshiruar 25-40 vjece

Detale Profili

  • orari: I ndryshueshem
  • Pagesa: 500 CHF Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti