Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Afrdita Selimi

8-10 orë/ditë

Mirdita Kerkoj ni kujdestare per ne zvicer I kam dy vajza 5&4 vjet. Pagesa osht 500 € Prej te hanen deri te premten duhet me ba gati vajzen 5 vjet per ne parashkollor ne ora 8. Dmth jeni me vajzen 4 vjet veten ne mengjes tej te kthehet ne ora 12 prej shkolles. Dua te me ndimosh ne ushqim edhe pastrim ne shpi. Qofse jeni te interresuar kontakoni ne nr +41788884814

Detale Profili

  • orari: 8-10
  • Pagesa: 500€ Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti