Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Preshevë Kërkoj kujdestare

Eli Ahma

3 muj orë/ditë 1 vit eksperiencë

Per meshum informata me kontaktoni +41793993369

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 3 muj
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti