Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Preshevë Kërkoj kujdestare

Arbnora Aliu

3 muaj orë/ditë 2 vite eksperiencë

Me duhet ni Kujdestare e Sinqert e Dashur me Femit edhe qe ka Interes Pune... Faliminderit Ju Pershendes...!

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 3 muaj
  • Pagesa: 500-600 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti