Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjakovë Kërkoj kujdestare

Rasi Vjollca

24 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Mirdita kerkoj bebissiter per dy femit e mi 10 edhe 2 ju lutem me lajmrohi ne 0786943020

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 24
  • Pagesa: 500fr Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti